Uw bestaande huis verbouwen is een goede manier om van uw huis een eigen plek te maken. Een huis voelt nou eenmaal meer een thuis als het eruit ziet zoals u voor ogen hebt.

Heeft u al een idee wat u wilt of juist helemaal niet? In beide gevallen: Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag samen uw wensen onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wij gaan voor vakmanschap

U toch ook?

VS Bouw is de ideale partner voor bij de verbouwing van uw woning. Onder andere helpen wij u bij de ontwerpen, maken van een planning en het regelen van de nodige bouwvergunningen. We proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Projecten

Bekijk onze projecten om te zien wat wij in het verleden al hebben mogen opleveren. Ontzettend leuke projecten waar wij aan hebben mogen werken en waar wij ontzettend trots op zijn.

Bekijk projecten

Wat gaat u laten verbouwen?

Tijd voor een nieuwe badkamer? Of pakt u het groter aan het besluit u om de woning van zowel binnen als buiten volledig te renoveren? Waar u ook voor kiest. Je krijgt één aanspreekpunt voor het gehele project. U weet zo gemakkelijk bij wie u moet zijn met al u vragen. Twijfelt u nog? Neem contact met ons op en we komen langs voor vrijblijvend advies. Een ding is zeker: Zodra wij klaar zijn bent u gelukkiger in uw woning dan ooit te voren!

Contact opnemen

Tijd voor een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken samen uw wensen onder het genot van een heerlijke koffie.