U heeft de keuze gemaakt om voor nieuwbouw te gaan. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? VS Bouw begeleidt je van A tot Z bij deze grote stap in je leven. Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering heb jij één aanspreekpunt voor al je vragen. Uw persoonlijke wensen staan altijd op nummer 1.

Neem contact met ons op en we bespreken graag samen je wensen onder het genot van een lekker kopje koffie.

U gaat het doen: Een nieuwe woning laten bouwen

En nu?

U heeft de knoop doorgehakt. Er komt een nieuwe woning. De indeling, de stijl en sfeer bepaalt u helemaal zelf,  zoals u het wil. Wij zullen met u in gesprek gaan over uw wensen. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakte offerte, u komt niet voor verassingen te staan. Daarnaast regelen wij ook de vergunningen voor u. Zo kunt u heerlijk genieten van het idee dat u straks heerlijk kunt wonen in een nieuwe woning.

Bekijk diensten

EEN AANSPREEKPUNT

U heeft maar één aanspreekpunt. Wij regelen het contact met de architect (tekenaar), de installateur, de aannemers (zijn wij zelf) en onderaannemers. Natuurlijk nemen we u wel mee in het hele proces. U gaat immers in de nieuwe te bouwen woning wonen. Wij houden rekening met de regelgeving, omgeving en of iedereen zijn afspraken nakomt. We houden echt overal rekening mee!

Contact opnemen

Tijd voor een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken samen uw wensen onder het genot van een heerlijke koffie.