Wilt u kozijnen op maat laten maken? VS Bouw is specialist in het maken en monteren van houten kozijnen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of juist een extra kozijn in uw woning. Bij VS Bouw bent u aan het juiste adres. Een van de voordelen van een houten kozijn is dat het duurzaam is. Tevens leveren en monteren wij kunststof kozijnen. Dat betekent dat je keuze hebt uit heel veel verschillende opties voor je nieuwe kozijn.

Neem contact met ons op en we bespreken graag samen je wensen onder het genot van een lekker kopje koffie.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Wij streven alleen naar het allerbeste

Bij VS Bouw gaan we voor kwaliteit, zodat u als klant jarenlang plezier kunt hebben van het nieuwe kozijn. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en adviseren wij waar nodig. Gaat u bijvoorbeeld voor een Draai-kiep raam of zou een uitzet raam in uw situatie toch passender zijn? Wij adviseren onze klanten tijdens het gehele proces. Dat maakt ons uniek.

Bekijk diensten

Passie voor het vak

VS Bouw wordt vanuit Slagharen door Niek Viskaal en Koen Smit. Twee heren met een duidelijke passie voor het vak. Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander waar hun klanten naar opzoek zijn. Ze leveren kwaliteit, denken met u mee & leveren projecten van top kwaliteit af. Ben jij ook opzoek naar een aannemer met een passie voor zijn vak? Neem dan snel contact met ons op. Drinken we samen een kopje koffie en bespreken we de wensen!

Contact opnemen

Tijd voor een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken samen uw wensen onder het genot van een heerlijke koffie.