VS Bouw kan uw project voorzien van tegelwerk. Tegel zetten is heel secuur werk. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat het tegelzetten zeer nauwkeurig gebeurd. U zult jarenlang plezier hebben van het door ons geleverde tegelwerk. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de WC of de badkamer. Met onze vakbekwaamheid kunnen we u adviseren welke soort tegels het beste in iedere ruimte past.

Welke ruimte laat u betegelen?

Iedereen ruimte heeft andere eisen…

Wij adviseren u graag bij de verschillende keuze’s die u kunt maken op het gebied van tegelwerk. In de keuken is het bijvoorbeeld fijn als er wordt gekozen voor tegels die makkelijk schoon te houden zijn. In dat geval kunt u vet spetters snel en gemakkelijk verwijderen. Voor een ruimte zoals de badkamer is het fijn dat je genoeg grip blijft houden zodra de tegels nat worden. U wilt niet uitglijden. Dit zijn nog maar twee punten waar u rekening mee moet houden bij het uitzoeken van tegels voor de verschillende ruimtes in uw huis.

Advies nodig?

Neem gerust contact met ons op en we bespreken samen wat in uw situatie de beste keus is.

Contact opnemen

Compleet nieuwe keuken,
badkamer of wc?

Misschien is een van de bovengenoemde ruimtes in uw huis aan vervanging toe? Ook dan bent u bij VS Bouw uit Slagharen aan het juiste adres. Wij helpen u van A tot Z met de verbouwing van uw badkamer, WC of keuken. We beginnen met het slopen van de oude ruimte, hierbij is het belangrijk dat bestaande leidingen/electra niet beschadigd raakt. Vervolgens gaan we beginnen met bouwen. Dit zal natuurlijk gebeuren met de precisie en kennis van het vak die u van ons gewend bent. Heeft u nog vragen? Maak dan snel een afspraak en we vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen

Tijd voor een kopje koffie?

Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken samen uw wensen onder het genot van een heerlijke koffie.